RO Study
👤
Alex68127
Alex68127
28-01-2019
Limba română
a fost răspuns
text creativ hai sa dam mana cu mana
Răspuns :
Giurgiuvlad429
Giurgiuvlad429
28-01-2019
Hai sa dam mana cu mana , cei cu inima romana , cei care sa danseze stiu, romanul patriot , hai sa dam mana cu mana , hai sa dam mana cu mana romanii cei adevarati.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
*Deoarece Doresc Sa Dau Punctele Unor Incepatori, Rog Geniile, Utilizatorii De Elita, Etc Sa NU Raspunda. Multumesc* 1. Aratati Ca P% Din Q Este Egal Q% Din P.
Se Afirmă Că Mitul Este Izvorul Tuturor Artelor. Opinați,argumentîndu-vă răspunsul,și Ilustrați-l Prin Exemple.
Determinați Partea Întreaga A Numerelor:
În Vacanță, Tom Se Îmbolnăvește De…………………………..Ca Să Îl Scape Pe Muff Potter De La Moarte, Tom Merge La………………………..unde Povestește Ceea Ce A Văzut ………………...în…………
În Figura Următoare Sunt Reprezentate Fracțiile D Coordonate A Punctului Ce Este E 3 Supra 4 Este Coordonata Punctului F Unitate De Măsură Aleasă A Fost Împărți
1. Mam Once Taught Victor A Psalm From The... 2. The Man Who Mows The Lawn For Victor's Parents Goes By The Name Of...3. The Name Of The City Where The Action T
EXERCIŢII ● Ce Înseamnă Pentru Copilul Din Poezia Fericirea, Așa Cum O Vad Eu Să Fie Fericit? ● Ce Reprezintă Fericirea Pentru Tine?
Vă Rog Ajutați-mă La ,Rolul În Propoziție"!Dacă Nu Se Vede Bine, Cuvintele Sunt: Lungi, Ei, Ostașii, Se Năpusteau.Ași Dori Rezolvare De Clasa A IV-a, Fără Atri
Compunere „Codrule, Codruțule" 6-7 Enunțuri Cel Mai Bun Răspuns Coroană
Calculeaza 5³ Apoi 3⁵ Compara Rezultatele Obținute (vreau Și O Explicație Cum Se Rezolva Tipurile Astea De Probleme)