👤
Mdsd
a fost răspuns

salutari prieteni!
Am nevoie de o compunere!!
Denumirea ,,Cand am intrat in padure'' si trebuie sa fie ceva uimitor..
De ex: vantul duios batea printre creng si cadeau frunzele argintii usor pe pamant... ceva de genul.. Va rog dau coronita celui mai bun raspuns

Răspuns :

Când am intrat în pădure
Într-o dimineața foarte frumoasă de vară,m-am gândit să fac o plimbare singură în pădurea din spatele noii mele case,abia unde mă mutasem,așa că nu prea știam locul acela.Dar din plictiseală si curioazitate m-am aventurat în pădure.
Mersesem să iau rucsacul cu tot ce îmi trebuia pentru expeditie.Pădurea nu era foarte mare,dar era o pădure de conifere,unde lumina ce nu ajunge până la sol,așa că era destul de întunecat și înfricosător.La început,mi-am zis,,oare ce se poate întampla?" dar nu știam ce urma.
Totul era foarte frumos în aceea pădure,copaci verzi și inalti,aerul bine oxigenat,veverite ce săreau din creangă în creangă.Pozele nu au lipsit de asemenea.
Dar...deodată,un copac căzuse chiar în fața mea,aproape mă putu strivise!M-am speriat,am țipat si am alergat spre casă,dar atunci începuse o furtură ce mătura totul în jur!Ghinionul se abătuse peste mine!Pãrintii,de alfel mă căutau și ei speriati că paote am fugit de acasă,sau alte lucruri ne să buitate!Dar într-un final,mă găsesc,udă,speriată și plangând!Am mers acasă,iar de atunci nu am mai plecat de acasă fară un părinte...MAI ALES ÎN ACEEA PĂDURE !