RO Study
👤
Ion5611
Ion5611
27-01-2019
Istorie
a fost răspuns
3 va rog dau coroana
Răspuns :
Marinela1593
Marinela1593
27-01-2019
Dacii dețineau cunoștințe religioase, dețineau o religie politeista, ei credeau într-o zeietate, și locul prezentat in imagine este ca un hram unde dacii se închinau acestor așa zise “pietre sacre”.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Da Rezolvarea La Problema Asta: Suma A Trei Numere Impare Consecutive Este 15 .Care Sunt Numerele?
Daca Ai Trecut Prin 2 Milenii , Inseamna Ca Ai Trecut Prin ............ Ani . Va Rog Sa Ma Ajutati!!!!!!!!!!!!
1.Scrie Trei Numere Consecutive , Ultimul Fiind: 6000,10000,90300. 2.Calculeaza Cassetele ,a Astfel Incat Relatiile Sa Fie Adevarate . 11086<11 Casuta 86 483
AM NEVOIE DE O POEZIE (NU CONTEAZA CATE STROFE ) DESPRE UN LOC DE CARE NE SIMTIM LEGAT SUFLETESTE .Multumesc Si ..k De Obicei Dau Coronitza!
Ce Inseamna Inzecit
Fie [BI Si [CI Biectoare In ABC Si IM Perpendicular Pe BC, Cu M Apartine BC. Daca IM=3 Cm, Determinati D(I,AB) Si D(I, AC)"
D15 Sunt : repede Va Rogg
Un Cuvânt Cu Grupul De Vocale "ioa"
Alexandra Are 400 De Lei. Isi Cumpara O Rochie Care Costa 100 Lei O Treime Din Rest Este Suma Necesara Cumpararii Unui Rucsac Iar Cu A Zecea Parte Din Suma Rama
Va Rog Sa Ma Ajutati ! Am Un Exertitiu Cu Ghicitoare: Acolo,la Balea Lac, Baietii Afla Ca Pot Ajunge La Un Lac De Acumulare , Daca Vor Cobori Pe Partea Sudica