RO Study
👤
Gigi7477
Gigi7477
27-01-2019
Limba română
a fost răspuns
?????????????????????
Răspuns :
Sabina443
Sabina443
27-01-2019
Deasupra=genitiv
Printr-=acuzativ
Pe=acuzativ
Contrar=dativ
Answer Link
Delia33542
Delia33542
27-01-2019
Deasupra - Genitiv.
Printr - Acuzativ.
Pe - Acuzativ.
Contrar - Dativ.
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Multimea Valorilor Naturale Ale Lui X Pentru Care 12/x+2 Este Un Numar Natural Este:
Celui Mai Bun Prieten Al Tău Și Vrei Să-i Pregăteşti O Petrecere Surpriză. Elaborează Un E Care Il Ai In Vedere Atunci Când O Vel Organiza.
Neascultătoare. Nu Uita Să Foloseşti Linia De Dialog Când Scrii Replicile Personajelor! Observă Imaginea Şi Compune Un Dialog De 4-5 Replici Cu Titlul Inghetata
Salut! Îmi Puteti Spune Cateva Pareri Despre Liceul Teoretic Nicolae Iorga Din Bucuresti? Media Mea Este Peste Media De Intrare , Dar L-am Ales Pentru Ca Am Nis
Determinaţi Lungimea Drumului Parcurs In Cele Trei Zile. 99. O Persoană A A Cheltuit O Sumă De Bani În Trei Zile, Astfel: În Prima Zi A Cheltuit 3 Plus 42 Lei,
26 Vârsta Doamnei Barrie Este Cu 6 Ani Mai Mare Decât Triplul Vârstei Dianei. Ştiind Că Diferenţa Dintre Vârste Este De 24 De Ani, Află Câți Ani Are Fiecare?
Să Trimită Două Exemplare Din Fiecare Carte Tipa depozit Al Nației. [...] Cuvinte Pentru Mine, Interviu Cu Acad. Prof. Dr. Dan Horia Mazilu, realizat De Iolanda
Ajutati Ma La Acest Exercitiu Va Rog!!
Aflati In Câte Zerouri Se Termina Produsul 1•2•3•…•24•25
Amintiri Dintr-o Calatorie C.Hagos Va Rog Personajele !!! Dau Coroana