RO Study
👤
Gselena74
Gselena74
26-01-2019
Engleza
a fost răspuns
E urgeeeeeeeeeeeeeeent
Răspuns :
Dianageorgescu67
Dianageorgescu67
26-01-2019
2.could
3.did
4.was
5.would
6.had
7.did
8.would
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caută Imagini Cu Şcoli Şi Clase Din Trecut Şi De Ajută-te Și De Următoarele Întrebări Şi Sug ✓Când Te-ai Înscris La Şcoală, Aceasta Exis ✔ Cum Sunt Sancționați
Ce Valoare Are Forţa Care Acționând În Lungul Unui Resort De Constantă Elastică 1200 N/m Ii Produce Resor- Tului O Alungire De 4 Cm? Completează În Triunghi Val
Ex.7 Write The Degrees Of Comparison Of The Adjectives Pozitive Comparative Superlative:tall,short,atractive,Smart,Bright Good
7. Rezolvaţi În Mulţimea Z Ecuaţia: A) |x-5=8; B) X+7=13; C) |x+1|=0; E) |3x+2=5; I) |5x-10|=-4; D) |2x-3=11; 3x+4 = 27; G) |3x-18 = 0; H) |2x+11|=-15; J) 2.5x+
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Un Rezumat In 10-15 Rânduri Al Cărții CHARLIE SI FABRICA DE CIOCOLATA?
Care Sunt Trasaturile Fizice Si Morale In Mod Direct Si Indirect Ale Lu Nenea Gheorhe Din Textul”Inocentii”de Ioana Pârvulescu?Am Nevoie Urgent
Va Rog Dau Coroană!!
8. Completează Spatiile Rezervate Cu Idei Potrivite Pentru Un Posibil Plan Al 8 P. Unui Text De Eseu Pe Tema: Patria Sunt Oamenii Aceştia,/ Frații Mei, Surorile
Alcătuiți Un Eseu De 2 Pagini Mari In Care Sa Evidențiezi Mesajul Versurilor De La Textul Dat:
Ajutorrrr Plsss Imi Trebuie In 15 Min