RO Study
👤
Anonymus83
Anonymus83
26-01-2019
Matematică
a fost răspuns
cine mă poate ajuta la ex 1 b si c
Răspuns :
Luciannapink
Luciannapink
26-01-2019
b) 2
c)
[tex] | - \sqrt{5} | = | \sqrt{5 } | = \sqrt{5} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
70. La O Fermă Sunt 720 De Oi, De 6 Ori Mai Puțini Porci, Iar Restul Până La 900 Sunt Vaci. Câte Vaci Sunt La Fermă? E URGENT DAU COROANA!!!!
Din Numărul Florilor Total De Plante Plante Primăvara Aceasta O Zecime O Reprezintă Gălbenelele 4 Pe 10 Garofițele Iar Restul Panseluțele Ce Parte Din Întreg Re
Rescriwti Fraza Cu Ajutorul Următoarelor Cuvinte : Starii, Doar , Se , Prin , Psihicul , Psihice, Manifesta
Comparați Verzeala Zidurilor (a) Cu Drojdia De Bere(b) Și Notaţi :a) Regnul Din Care Face Parte Fiecare Vieţuitoareb) O Asemănare Şi Două Deosebiric)cum Se Înmu
Va Rog Am Urgent Nevoie Sa Îi Spuneți Calitățile Lui Batgirl.
Privește Ilustrațiile. Realizează Oral O Scurtă Povestire. Scrie Apoi Text Scurt Pe Baza Acestor Imagini. Vă !
Dau Coroana Daca Faceti Ex Asta : Alexandra Dorește Să Meargă În Excursie În Nordul Moldovei. După Ce Cheltuiește 13,2% Din Banii Economisiți, Ea Plătește Cu 2
Identifică În Text Pasajele Care Prezintă Comportamentele Asociate Valori De De Mai Jos Si Prezintale Oral Colegilor
Un Text Despre Casa Mea
Analizează Pronumele Posesive Din Enunturile De Mai Jos, După Modelul Dat. (vreau Doar Pronumele Personale!ofer Coroana) I-am Văzut Pe Ai Mei Pe Fereastră. Plan