RO Study
👤
Teodoralove12
Teodoralove12
25-01-2019
Matematică
a fost răspuns
26....plssssssssssssss....
Răspuns :
Kekbalthazar
Kekbalthazar
25-01-2019
A={0}
B={-3,-2,-1,0,1,2,3}
A intersectat cu B={0}
A\B=∅
B\A={-3,-2,-1,1,2,3}
A reunit cu B={-3,-2,-1,0,1,2,3}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere Despre Animalul Meu De Companie
(5-2×(6+a):3-2)×7+3=24
Determina Cele Trei Numere A B C Stiind Ca A Plus B Plus C=905 B/a=3 Rest 3 C/b=20 Rest 10 Dau Coronita Cine Face Pri
In Figura Alăturată Este Reprezentat Un Cub ABCDA’B’C’D’,cu O Centrul Feței BCC’B’.Masira Unghiului Determinat De Dreptele BC’ Și DO Este Egală Cu .....grade.VA
Daca A×b=45,iar C × A =35, Calculează Respectând Ordinea Efectuării Operațiilor: a) A × (b+c) + 60= b) A × (b-c) Ori 3= c)a×(b+c) + 72= d) A×(b-c) - 6= Va
Radu Citeste O Care. Care Este Ultima Pagina Citita, Daca In Numerotarea Paginilot A Aparut Cifra 4 De 6ori Si Cifra 9 De 4 OriProblema Are Si Raspunsuri:A)49B)
Ajutor Dau Coroana
Gaseste Cate Cinci Numere De Patru Cifre Cu Suma Cifrelor 15 Care Se Impart Exact La 2,3 Si 5 , Cine Poate Sa Ma Ajute ??
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Numești Următoarele Aspecte Referitoare La Textul Citat: Cine Sunt Filemon Și Baucis *dau Coroana*
Am Nevoie Doar De Desen, Trebuie Descompusa Fe In Fey Și Fex, Dar Nu Știu Cum Pt Ca Trebuie Ca Fey Sa Aibă Direcția Normalei Repede Dau Coroanaa Răspundeți Doar