RO Study
👤
Natalia654
Natalia654
24-01-2019
Engleza
a fost răspuns
Mă puteți ajuta cu acest exercițiu?
Răspuns :
St4yle
St4yle
24-01-2019
1) were always doing
2) had played
3) happened
4) had realized
5) was happening
6) was barking
7) used to love
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!Daca Puteti Sa Ma Ajutati La Pr Din Fisa?Ms!!
Ajutatima Media aritmetica A Doua Numere Este 28,iar Media Aritmetica A Altor Treinumere Este 58. Aflti Media Aritmetica A Celor Cinci Numere.
VA ROGFRMSAMA AJUTATZICU OADUNARE
Detrerminati Numarul Necunoscut Din Fiecare Proportie:a) x-2supra 5=2x-1 Supra 13.b) 2x+3 Supra X+5=7 Supra 4.c) 4x-5 Supra 3=2x+8 Supra 2.d) 3x+11 Supra 9=x+6
In Trapezul Dreptunghic ABCD , M (A) = M(D)=90, AB<CD, Iar AB Si CD Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2 Si 3. Se Stie Ca BD Perpendicular Pe BC Iar AD= 3
Gasiti Insusiri Pentru Cuvantul Fulg
Calculati Lungimea Laturilor BD Si DC Stiind Ca Triunghiul ABC Este Dreptunghic In A Si AB=4,AC=10,BC=12.Ia Sa Vedem Care Ma Ajuta?
Intr-o Zi La O Ferma Agricola Se Recolteaza 40% Din Suprafata Cultivata. A Doua Zi Se Recolteaza10% Din Suprafata Recoltata Prima Zi. Ce Procent Din Suprafata
As Dori 5 Ghicitori Grele,dar Sa Nu Fie Luate De Pe Net,care Sa Puna Pe Ganduri Si Pe Cineva De 20 De Ani.(cu Raspunsuri)
Scrie Titlul si Autorul Povestirii Din Care Face Parte Fragmentul De Mai Jos:-Mai Baieti,stati,c-am Sa Va Citesc Eu O Poveste....Ne-a Citit ,,povestea Lui Harap