RO Study
👤
Cocolina430
Cocolina430
24-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog!cat mai repede!
Răspuns :
Maiac38
Maiac38
24-01-2019
9 patrate este raspumsul corect
Answer Link
Riosanuiulia
Riosanuiulia
24-01-2019
Răspuns
9 patrate....................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Arate Că Dacă Măsurile Unghiurilor Unui Triunghi Sunt Direct Proportionale Cu Numerele: 6,9 Şi 15,atunci Triunghiul Este Dreptunghic.
Salut.Nu Stiu Cum Sa Fac Un Exercitiu La Mate Si Nici Nu Am Caietul De Clasa.El Cuprinde Fractii Periodice.Va Dau Exemplul:8,2(31)-2,(35).Va Rog Ajutatima
Împărțiți Numărul 420 În Părți Invers Proporționale Cu 2, 5 Și 6 . Vă Rog Să Mă Ajutaţi !
111 Sustinatori A Unei Ehipe De Fotbal S-au Deplasat Cu 27 Vehicule ,111 Sustinatori A Unei Ehipe De Fotbal S-au Deplasat Cu 27 Vehicule , Autoturisme De Cate 5
Daca Impartim Latura Unui Patrat La Cel Mai Mare Numar Impar De O Cifra Obtinem Catul 9 Si Restul 5
Triunghiul Dreptunghic ABC Cu Ipotenuza BC= 12 Cm , AD Perpendiculara Pe BC , D∈(BC) Si M ( BAD) = 30°. Aflati Masurile Unghiurilor Ascutite Si Lungimile Catete
Aflati Numerele A, B, C Stiind Ca Ab,c+a,bc = 24.86
Daca X supra 2 Este Egal Cu 7 Atunci X Este Egal Cu ?
Aflati Masurile Unghiurilor Unui Tringhi Dreptunghic stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 3,15 Si 18.
Va Rog Ajutatima La Acest Exercitiu Complete The Sentences With The Correct Form Of Make,let Or (not) Allowed To And The Verbs In Brackets 1. You Should't .....