RO Study
👤
Iuliamaria133
Iuliamaria133
23-01-2019
Fizică
a fost răspuns
VAAA ROOOGG
RAPID!!!!
Răspuns :
Roberto5481
Roberto5481
23-01-2019
Dacă trebuie sa alegi între variante. Varianta are fi (C)
Answer Link
Anamaria2843
Anamaria2843
23-01-2019
dacă ar fi să alegi o variantă ar fi C dar în primul rând ar trebui să crești temperatura t1-t2×dt = 120-100=10 sper că te-am ajutat și sper că ai înțeles ce am scris spor la învățat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul ABC ([AB] Congruent [AC]), Se Considera AD Perpendicular BC , D Inclus (BC) Si DM Perpendicular AB , Unde M Inclus AB. Daca BC = 30 Cm Si BM= Cm
Se Stie Ca 21 La Suta Dintr-o Cantitate De Lapte Este Smantana , Iar 25 La Suta Dintr-o Cantitate De Smantana Este Unt. Aflati Din Cate Kilograme De Lapte Se Po
Care Este Teorema Celor Trei Perpendiculare?
Scrieţi Un Program C/C++ Care Citeşte De La Tastatură Un Număr Natural N (2<n<25) Şi Apoi construieşte În Memorie O Matrice Cu N Linii Şi N Coloane, Numer
Va Rog Vreau Si Eu Rezumat Facut La Opera Domnu Trandafir Si Caracterizarea uni Personaj Sau A Domnului Trandafir :*
Pe Cercul Cu Centrul In O Se Iau Punctele A ,B ,C. Daca M(^AOB) Este Egala Cu :a) 40 De Grade B) 90 De Grade c)120 De Grade D)180 De Grade
Intr-o Livada Sunt 228 de Pomi.Peri Sunt O Treime Din Numarul Ciresilor,iar Meri Sunt Dublu Perilor.Cati Pomi Sunt Din Fiecare Fel?
Va Rog Vreau Si Eu Rezumat Facut La Opera Domnu Trandafir Si Caracterizarea uni Personaj Sau A Domnului Trandafir :*
Care Sunt Marcile Lexico-gramaticale Ale Naratorului Care Nu E Si Personaj ? (Intrebare De La Subiectul De La Modelul 39 Din Cartea De Modele De Teste Pentru Ev
1/x(x+1)+1/(x+1)(x+2)+.........+1/(x+99)(x+100)=1/9