RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-01-2019
Matematică
a fost răspuns
cum afli acest numar ? va rog sa îmi explicați
Răspuns :
Valentincurbatp5fguc
Valentincurbatp5fguc
22-01-2019
inmultesti pe diagonala
4ori x=3ori 1
imparti la 4 si iti da patru pe trei
sper ca ai inteles
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Găsiţi În Text Adjective Pentru Următoarele Substantive: Fulgi ...; ► Fluturi ...; ▸ Zbor ...; ► Obraji ...; ► Căsuţe ...; ► Acoperământ
Prețul Unui Obiect Se Reduce De Patru Ori Consecutiv Cu 50% Ajungând La 5 Lei.a) Care Este Prețul Inițial Al Obiectului?b) Generalizare (n Reduceri Consecutive
Am Nevoie Urgenta De Ajutorul Vostrupana Maine Neaparatam Nevoie De Raspunsurile La Fiecare Intrebare De La Subiectul I Adau Coroana!!!!!
Ce Reprezinta Ovogeneza. A)este Ciclul Ovogenetic B)este Ciclul Spermatozoid D)este Ciclul Prenatal.
Suma Primilor Doi Termeni Ai Unei Adunări Este 68 Al Treilea Termen Este De Trei Ori Mai Mare Decât Suma Primilor Suma Celui De Al Doilea Și Al Treilea Este De
Pune Semnele Operațiilor Aritmetice Potrivite Şi Parantezele Corespunzătoare, Pentru A Obține Rezultatele Date. 2 2 2 2 2=162 2 2 2 2=242 2 2 2 2=325 5 5 5 5=7
Pe Gheata Sunt Trei Grupuri A Cate 10 Foci -leopard Si 7 Grupuri A Cate 10 Foci -elefant De Mare
Va Rog Cat Mai Urgent
3. Alcătuiește Enunțuri Cu Sensul Opus Al Cuvintelor: Puternic, Alb ,cinstit, Bunătate,larg .
Mă Puteți Ajuta Vă Rog