RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-01-2019
Franceza
a fost răspuns
clasa a v a ex 3 sus va rog dau coroana .plzzzzz
Răspuns :
Andreeaduca48
Andreeaduca48
22-01-2019
le tableau
l objet
la trousse
les arts
les pupitres
ĺ ecole
le bureau
la classe
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
M-a Poate Ajuta Cineva La Exercițiile 9,10,11,12 Și 13? Dau Coroana!!!
În 2 Sticle Și 3 Bidoane Intră În Total 19 Litri De Apă. Ce Capacitate Are O Sticlă Și Un Bidon Dacă Într-un Bidon Și În 5 Sticle Intră În Total 15 Litri De Apă
. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Trapez Isoscel, Iar M Și N Suntmijloacele Bazelor AB, Respectiv CD. Dreapta MN Este:a) Linia Mijlocie A Trapezului ABCD;b) P
А 5p) 5. În Figura Alăturată, ABCD Este Un Trapez Dreptunghic. Se Cunosc AB = 473 Cm , AD = 6 Cm Și * = 60°. P) A) Calculaţi Perimetrul Trapezului ABCD. -b) Cal
Determinați Nr Naturale A Și B Astfel Încăt A+b=60 Si Cel Mai Mic Divizor Comun (a,b)=12. Plss Dau Coroana
Scrieti Nr. 324 Ca Produs De 3 Nr. Distincte
Am Nevoie De Asta Urgent, Vă Rog Ajutați-mă!Tema E La Ed. Socială Dar Îmi Trebuie Pe Germană.Dau Coroană!
Redactează Un Text,de Cel Puțin 150 De Cuvinte,în Care Să Prezinți Trăsăturile Unei Patrii Imaginare,utilizând Descrierea Ca Mod Principal De Expunere.
Vă Rog Să Mă Ajutați Și Pe Mine Cu Rezolvarea Problemei, Rog Seriozitate
3. Indică Litera Corespunzătoare Propoziţiilor In Care Cuvintele Scrise Cursiv Au Valoare Verbala A. Dan A Luat Zece La Română. C. Echipa Noastra De Fotbal N-a