traduceti va rog dau coroana
![Traduceti Va Rog Dau Coroana class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d58/faa5d0e247f198cc0136e255ea81ead5.jpg)
Amy si Laura sunt singure acasa. Parintii lor nu sunt acasa. Este seara. Amy si Laura sting lumina si se baga in pat. Dintr-o data ele aud pit-pat, pit-pat, pit-pat .... . ''Nu imi este frica'', spune Laura. ''Dar cui ii este frica?'', intreaba Amy. ''Mie nu imi este frica de lei'', spune Laura. ''Mie nu imi este frica de crocodili'', spune Amy. ''Si nu imi este frica de .......'', spune Laura, dar acum din nou ele aud pit-pat, pit-pat, pit-pat .... . Amy si Laura isi pun patura pe capul lor. ''Nu vorbi'', spune Amy. ''Si tu inceteaza sa mai respiri atat de tare'', spune Laura. Si din nou ele aud pit-pat, pit-pat, pit-pat .... . In curand ajung si parintii lor acasa. Amy si Laura le povestesc totul. Toti se plimba in camera, ca sa vada ce este acolo. ''Oh, este un arici'', spune Amy cand vede o minge mica si gri sub pat. Mama aduce lapte, dar mingea gri nu vine sa bea laptele. Ele se duc la culcare si sting lumina. Sin in curand ele aud lip-lip-lip-lip. Ariciului ii place laptele, iar fetelor le place ariciul.