RO Study
👤
Andeidei
Andeidei
22-01-2019
Matematică
a fost răspuns
cum se numeste acest A"
Răspuns :
LunaWolf
LunaWolf
22-01-2019
Răspuns
A secund
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Razele A Două Cercuri Sunte De 8 Cm Si 5 Cm, Iar Distanta Dintre Centrele Lor Este De 6 Radical Din 5 Cm. Cercurile Sunt...
Explica Semnificatia Sintagmei"dar Nicio Raza/Nu Calca Mai Usor Pe Talpi De Vis",imi Trebuie Ceva ComplexE URGET,DAU COROANA❤❤❤
Stabilește Care Este Formula Moleculara A Compusul Uitat Organic A Știind Ca Are Formula Bruta CH2 Și Masa Molara 28g/mol.Va Rog Dacă Se Poate Sa Mi Explicați P
(8×9+5)+(15÷3-3)-(8÷2-2)
Scrieți Multiplii Numărului 8 Mai Mari Decât 50 Și Mai Mici Decât 90
7 Order The Words To Make Sentences.1 Money / Tablet/ Enough / Haven't/ For /a/l/got2 You/ Got/time/help/ Enough / Have/me/to/?3 Are / Enough/ For / There / Ora
Aflați X Știind Ca Masurile Unghiurilor Triunghiului Dreptunghi Isoscel ABC Îndeplinesc ConditiaUnghiul B=unghiul C =2x+19°
Arata Cu Linia Mijlocie A Unui Trapez Isoscel Ortodiagonal Are Lungimea Egala Cu Distanta Dintre Cele Doua Baze Ale Trapezului. Va Rog Am Nevoie Urgent , Dau Co
Cine Vrea Sa Fim Prieteni Trebuie Sa Facă Aceasta Problema: 72×3+46+150×3+90×2
Fie OC Bisectoarea Unghiului AOB Şi OD Semidreapta Opusă Semidreptei OB. Ştiind că E Şi A Se Află În Acelaşi Semiplan Determinat De Dreapta BD, KEOC = 90° Şi KD