RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-01-2019
Engleza
a fost răspuns
Va rog am nevoie urgent de rezolvari pt 4 si 5
Răspuns :
Alice36311
Alice36311
22-01-2019
4. going out with my family would be the thing that I would miss the most if I was in Daniela’s situation.
5. I would take her to the park, eat ice cream and play in the park’s swings.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Sau F (adevarat Sau Fals) ... Verbele A Insista Si A Starui Sint Cuvinte Cu Acelas Sens
Scrisă Sub Formă De Interval , Mulţimea Soluţiei Ecuaţiei Minus 2x Minus 6 Mai Mare Sau Egal Cu Minus 4 Este Egală Cu ........
Precizeaza Functia Sincatactica A Cuv; De Apa, Un Paradis. Intinderile Deschise De Apa,precum Lacul Fortuna De Langa Crisan, Sunt Un Adevarat Paradis Pentru Cei
Buna!Am De Scris O Carte Pentru Romana .Lasati-mi Va Rog Niste Idei Pentru Carte .Ea Trebuie Sa Aiba Un Antagonist Si Un Protagonist .Si Trebuie Sa Fie O Narati
Scrieti Numarul Natural De Trei Cifre CAre Are Cifra Zecilor 9,cifra Unitatilor De 3ori Mai Mica Decat A Zecilor, Iar Cifra Sutelor Cu 2mai Mare Decat CifrA Uni
Scrisă Sub Formă De Interval , Mulţimea Soluţiei Ecuaţiei Minus 2x Minus 6 Mai Mare Sau Egal Cu Minus 4 Este Egală Cu ........
Extrageti Din Constitutia Romaniei 10 Drepturi Si 10 Indatoriri !! Va Rooooog
Am O Întrebare: La Vârsta De 15 Ani Are Sens Sa Mă Apuc Sa Încât Sa Cant La Pian? Nu Vreau Sa Devin Profesionista,ci Doar Sa Stiu Sa Cant Putin.
Aria Unui Triunghi Echilateral Este 4radical Din Trei Cm La A Doua.perimetrul Triunghiului Este Egal Cu Cat??????????
La Un Concurs Participa Baieti Si Fete .nr Baietilor Este De Trei Ori Mai Mare Decat Al Fetelor,iar Diferenta Este 90. Cati Baieti Participa?dar Fete?