Răspuns :
sunt timid, dar mă ocup de jurnalism, în vârstă de 23 de ani. Mărturia lui 2) Acesta ar putea fi motto-ul lui Mathieu, student reținut de editorii revistei 3) Că în conferința de presă trebuie să fac constant eforturi pentru a pune o întrebare mereu impresia că nu voi spune nimic Voi fi ridicol 5) Asta incearca oricum, dar nu e usor. Si totusi este deja foarte mult. sau 17 ani, uneori simțim că timiditatea va trece de-a lungul timpului, nu toată lumea nu este atât de simplă. Dacă nu facem nimic, poate deveni un handicap real 7) că consecințele uneori foarte grave. [...] originea acestei lipse de încredere în sine, frica de judecata altora. Deoarece totul este trăit pe modul de performanță și rivalitate: totul este supus comprimati parnison o mai bună cunoaștere atunci când alții sunt superiori 10) Qu 11) Q sau prietenii personalitate puternică „Atunci când într-un grup , Sunt în mod obiectiv cel mai mult blocat într-o anumită zonă, sunt foarte confortabil, spune Amaud, în vârstă de 22 de ani. Dar, dacă sunt în prezența unei persoane foarte inteligente sau a unui mic teaser, nu pot să vorbesc. Mă tem că va spune, "e prost!" Sau mai rău, permiteți-mi să mă gândesc și să fiu ridicol. Deci, nu îndrăznim să ne mai deschidem gura, ne temem de roșeață, de stuttering ... Avem impresia că toți ochii se convertesc spre auto-batjocoritor sau disprețuitor. Desigur, cu un astfel de scenariu în minte, nu este foarte ușor să începi Când erai mic, era destul de îndrăgit. Dar acum, sa terminat: a fi timid la 20 este destul de rău în zilele noastre. Școală, familie, prieteni, mass-media Eela impune să fie hattant, dinamic, bine în peaiu. sau cel puțin pentru a acționa ca și când susceptibil, timid sunt totuși conștienți de faptul că acestea nu sunt fără valoare sau neinteresant, Problema este că ei doresc să dea o imagine de ele absolut perfect nu sunt strălucite la Ori de câte ori vor spune o glumă, ei duc la tăcere pentru că se tem de dezamăgire. [..] Deci, care este cheia vindecării? În primul rând, faceți un pas înapoi de la toate scenariile de dezastru: mai mult decât mă voi bloca. În dulap voi fi ridicu compror Scopul este să nu mai vedem lumea în raport cu sine, ca printr-un filtru Pentru cei care nu au cea mai mare încredere în ei, vă recomandăm terapii de grup pe care le organizăm mici exerciții. De exemplu, uitam la ea! y au c vecin pentru unu, doi, apoi cinci minute, sau tren să vorbească în fața altora Delphine Parickmiler, timid în căutarea îndrăznei, Phosphore, ianuarie 2000