RO Study
👤
Andreea3662
Andreea3662
21-01-2019
Engleza
a fost răspuns
Toate patru exercitile in engleza
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-01-2019
ex 1) 1B 2B 3A 4B 5A
ex 2) 1Watermelon 2Baseball 3Post office 4nu stiu sorry 5stomachoche
ex 3) 1A 2A 3B 4A 5A
ex 4) 1A 2B 3A 4B 5A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Corina Cumpără 5 Înghețate De Același Fel Pentru Care Plătește 40 Lei. Cât Costă O Îngheţată? Dar 6 Îngheţate?
Precizează Ce Fel De Enunțuri Sunt, După Scopul Comu nicăril, Cele În Care Apar Cuvintele Scrise Colorat. - Cine A Propus Acest Proiect? -Dan Este Propunătorul.
Selectează, Din Enunţul Următor, Trei Feluri De Articole, Pe Care Le Vei Preciza: Imi Amintesc C-ale Mamei prietene I-au Oferit Lui George, Fratele Meu Cel Mic,
3 Extrage Din Textul De La Exercițiul 1 Adjectivul Obținut Prin Derivare Şi Pe Cel Obținut prin Comparare. Derivat Compus
Găsește Din Textul ,,Scrisoarea Lll" 10 Substantive (5 Comune) (5 Proprii) 10 Adjective 10 Verbe
Rezumat În Detaliu De La Începutul Cărți Până La Pagina 40 Numele Cărții ,, 35 Kilo Hoffnung” E În Germană
3. Argumentează: A) Importanţa Zonelor Strict Protejate Din Delta Dunării; B) Importanţa Respectării Perioadelor De Prohibiţie A Pescuitului. 4.Care Sunt Motive
5. Chassez L'intrus Dans Les Phrases Suivantes. 1. En Pratiquant La Lecture Tu/ Il Auras Une Vaste Culture Générale. 2. Elle/ Tu Achète Des Livres Sur La Peintu
Care Este Sensul Contextual Al Cuvintelor Curenţi, Ţeapănă, Debarcare?
Observă Figura 12, Unde Semidreapta AC Este Bisectoarea Unghiului BCD , AB BC Și AD CD .Demonstrează Că: