RO Study
👤
Mirunica200858
Mirunica200858
21-01-2019
Engleza
a fost răspuns
penny wise! va rog pliz.......
Răspuns :
Oni0773
Oni0773
21-01-2019
1. Coin 2.note 3. B 4. Pound 5. 10 cred 6. Buck
Answer Link
Paul7335
Paul7335
21-01-2019
1. coin 2. note 3.$ 4.pound 5. 100 6. buck
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Opinia Ta Despre Importanta Cunoasterii Resurselor Naturale? Argumentati In Aproximativ 150 De Cuvinte(imi Puteti Da Si Idei De La Care Sa Incep)
Din Fisierul Numere.in Se Citesc Numere Naturale. Afişati In Fişierul Numere.out Numerele Din Fişierul De Intrare Care Au Exact 3 Factori Primi.URGENT PLS DAU C
Subiectul Al II-lea 20 De Puncte Redactează Un Dialog, De Minimum 150 De Cuvinte, Între Un Copil Pasionat De Lectură Si Scriitorul Său Preferat, Integrând O Sec
Desenează Un Portativ Și Scrie Gama Do Major În Urcare Și Coborâre În Durata Doinei
D Completează Cu Forma Potrivită Căi/că-i. Voi Incerca Să Rezolv Problema Folosind Mai Multe Nu-mi Place Dezordonat. Place Prajitura Cu Frişcă. Am Auzit Ati Mer
Salut ! Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine La Urmatorul Exercitiu ? Va Rog Frumos ! Welcome, Sololearner! We Have A Method That Outputs Welcome, User! As It Is Called.
1. Raportul Numerelor 8 Şi 27 Este Egal Cu.
Vă Rog . Dau Coroana.
III. Citeşte, Cu Atenţie, Sursa Istorică. Apele Nilului Curg Încet Şi Duc Cu Ele Mult Pământ, Formând În Locurile Joase Bălți Deosebit De Rodnice ...Nilul Are T
Construiți Cercul Cu Centrul În Punctul O Și Raza R=2cm.