RO Study
👤
Mia4765
Mia4765
20-01-2019
Matematică
a fost răspuns
(2/5×3 1/3-1)×1 4/5+1/10=
Răspuns :
Аноним
Аноним
20-01-2019
Asta este ex...........
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Triunghiul Dreptunghic ABC MA=90 De Grade , AB=6 Si AC=8 Cm.Atunci Sinusul Unghiului ABC Este Egal Cu :A.) 3/4 B.) 3/5C.)4/5D.) 4/3Cu Explicati Va Rog
Cum Sa Fac O Compunere Cu Titlul La Circ ?
De Ce As Vrea Sa Merg In Montmartre ? Sa Argumentez Cine Ma Ajuta? Va Rog.
1..Rezervorul Unui Autoturism Are Capacitatea De 54 Litri.Pt. A Parcurge Distanta Intre Doua Localitati se Consuma 8l. De Benzina .Un Sofer A Umplut rezervo
Mentioneaza Ce Parte De Vorbire Este Fiecare Cuvant Din Secventa:aventuri DINTOATE Coltuile LUMIIAU Invadat Acest Teritoriu
Care Este Val Morfologica a Cuvintelor Subliniate:Le -a Pus Pe frunte
Help :( 1. O Prisma Patrulatera Regulata Are Latura Bazei De 4 Cm Si Inaltime De 6 Cm . Aria Laterala A Prismei Este .. aici Stiu Care E Formula : Per. bazei O
Mama A Cumparat 3 Sticle De Apa Plata De 50 Cl Ficare.Astazi, La Masa de pranz, Cu Varl Meu,Razvan,am Fost 5 Persoane.Ce Cantitate De Apa A Consumat Fiecare,dac
Buna Ziua ! Te Rog Frumos Ma Ajuti Ai Pe Mine La O Cumpunere Gramaticala Sub Forma Unui Dialog Amuzant Intre Prepozitii Si Conjunctii. Imagineaza-ti Un Scenariu
Care Sunt Subiectele Din Fragmentul:"Pe Malul Apei Se-mpletesc Carari Ce Duc La Moara." ??