RO Study
👤
Anonim
Anonim
20-01-2019
Limba română
a fost răspuns
Sinonime pt :
a vorbi =
Răspuns :
Anipodeanu80
Anipodeanu80
20-01-2019
A VORBI=A SPUNE,A GRAI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog , Am Si Eu Nevoie De O Compunere De Vreo 5-7 Randuri Despre "Aminteste-ti Ca Esti Om". Am Nevoie La Latina Si Trebuie Sa Explic Ce Inseamna.
Ioana A Asezat Pe Un Raft Al Bibliotecii Sale Cu 26 Carti Mai Multe Decat Pe Al Doilea Raft.Stiind Ca Pe Primul Raft Sunt De Trei Ori Mai Multe Carti Decat Pe A
1). Un Teren De Sport In Forma De Patrat Are Aria Egala Cu 900m².Cu Cat Trebuie Marita Latura Astfel Incat Aria Terenului Sa Creasca Cu 700m²?
Cum E Corect? Doisprezece iulie Sau Douaspresece Iulie??
PRETURILE A TREI OBIECTE SUNT URMATOARELE :ARAGAZUL , 628 LEI , FRIGIDERUL 980 LEI , IAR ASPIRATORUL , 281 LEI .ESTIMATI PRIN ROTUNJIRE DACA 2.000 LEI AJUNG PEN
Catul Impartirii A Doua Numere Este3 Iar Restul10 ,daca Adunam Deimpartitul,impartitorul,catul Si Restul Obtinem143,sa Se Afle cele Doua Numere
O Familie Este Formata Din Tata,mama Si Copil.In Prezent,suma Varstelor Lor Este 68 ,iar Cu 7 Ani In Urma Acesta Era De 47 De Ani.a) Care Va Fi Suma Membrilor F
Aratati Ca,pentru Orice X∈R Si Orice N∈N Avem:cos(x+n Pi)=(-1)la N·cosx
Inaltimea Unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu 9 Cm. Aflati Raza Cercului Care Contine Varfurile Triunghiurile
Alcatuieste Enunturi In Care Numeralul ''cate Doua '' Sa Aiba Valoare Adjectivala Si Substantivala