RO Study
👤
Neni7
Neni7
19-01-2019
Engleza
a fost răspuns
Mă scuzați și cuvântul am???
Răspuns :
Ioana16082
Ioana16082
19-01-2019
am=sunt
I am= eu sunt
Answer Link
Bogdansilaghi29
Bogdansilaghi29
19-01-2019
Sunt
I am => EU sunt
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr -un Vas In Forma De Cub Sunt 48 Dm Cubi De Apa .Calculati Muchia Cubului Stiind Ca Inaltimea Este 3 Pe 4 Din Inaltimea Vasului.
Buna! Cine Imi Poate Scrie 2 Fabule In Proza/ Versuri? Sa Nu Fie Luate De Pe Net! Multumesc! :)
Imi Puteti Traduce Urmatorul Text In Engleza: Dezastrele Naturale. Cauze În Acest An Planeta Pământ S-a Confruntat Cu Mai Multe Dezastre Naturale. Cutremure, Er
Da Exemple Pentru Fiecare Situatie: a)animale Care Traiesc In Zona De Munte B)animale Din Alte Parti Ale Lumii c)plante Intalnite In Alte Parti Ale
Se Mojareaza Pana La Uniformizare Un Amestec De Pilitura De Aluminiu Cu Sulf . O Jumatate Din Acest Amestec Se Trateaza Cu Solutie De Concentratie 36.5 % HCl S
Cuvantul Sublinliat Din Structura Se Desface-n Doua Brate Este In Cazul:cuvantul Subliniat Este Doua
Un Pescar A Prins Un Peste. Coada Are 1,5 Kg, Capul Cantareste Cat Coada Si Jumatate Din Trunchi, Iar Trunchiul Cat Coada Si Capul La Un Loc. Det Masa Pestelui.
Descrieți Cangurul.....////:./
Suma A Doua Numere Este 320 Iar Diferenta Lor Este 72.sa Se Afle Numerele.
As Avea Nevoie De Ajutor In Realizarea Unui Argument De 20-30 Randuri Intr Un Atestat Despre Microprocesoare!!! Va Rog Sa Fie Ceva Bun Ca Am Ramas Fara Idei!!!