RO Study
👤
Vadelaadela
Vadelaadela
17-01-2019
Biologie
a fost răspuns
Ajutați-mă e urgent !!!
Răspuns :
Mariela29
Mariela29
22-01-2019
aer-miros
apa-lichid
otet-lichid
sticla-solid
propan-
sare-gust
gheara-forma
SPEC CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Figurile De Stil Din Fragmentul ..”Şi Abia Plecă Bătrânul... Ce Mai Freamăt, Ce Mai Zbucium!Codrul Clocoti De Zgomot Şi De Arme Şi De Bucium,Iar La Po
Alcatuiti Enunturi Folosind Ortogramele Prealuminat Si Prea Luminat ,argumentati Ortografierea Acestora!
Am 4 Exercitii La Matematică Pe Care Nu Le Știu..ma Ajută Cineva?, Descopuneti In Factori : [tex] X^{2} [/tex] +5x+6 . [tex] X^{2} [/tex] - 13x +42 [tex] 25x^{
Aflati In Fiecare Din Cazurile Urmatoare ( Am Doar Unul De Facut ) Aria Triunghiului Determinat De Origine Si Punctele De Intersectie Ale Graficului Functiei Cu
O Compunere In Limba Engleza Despre Irlanda.Si Nu Vreau Doar Idei Si Raspunsuri Corecte.Avertizez Daca Nu Primesc Compunerea Si Doar Ideea.
Compuneti O Problema Dupa :a +b +c +d =236a+b+c=178b+c=144b >a Cu 41cu Cat Este Mai Mare B Decat C ?
Scrie Patru Enunturi In Care Verbul ,a Apuca' Sa Aiba Intelesuri Diferite.
Un Rond Cu Forma De Dreptunghi Are Perimetrul De 156m.Stiind Ca Latimea Este Cu 18m Mai Mica Decat Lungimea,afla Lungimea Si Latimea Rondului
O Masa De 2500g Solutie Etanol 10% Se Supune Fermentatiei Acetice. Randamentul Reactiei Este 75%. Determina Masa De Acid Acetic Care Se Obtine Si Masa De Etanol
Se Considera Functia Liniara F:R->R,f(x)=(a-2)x-2.valoarea Lui A Apartine Lui N Pentru Care PunctulA (a;1)se Gaseste Pe Graficul Functiei Este...