RO Study
👤
12345678998
12345678998
16-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Ajutați-mă va rog? Urgent
Răspuns :
StefanGroparu21
StefanGroparu21
16-01-2019
Prepara hrana- Frunzele( a 3 a imagine)
Conduce substantele hranitoare- Tulpina( ultima imagine)
Protejeaza samanta- Florile( a 2 a imagine)
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Palatele Imparatilor Sunt........ Si........(PV) Trebuie Sa Puneti In Casete Predicat Verbal Printul Era ..........dar............(PN)-predicat Nominal printul
Scrie Sub Forma De Suma De Trei Termeni Cel Mai Mare Nr De Doua Cifre Gaseste Patru Solutii
Aplicand Regula De Trei Simpla Rezolvati Problema: Trei Oua Fierb In 6 Minute.In Cate Minute Fierb 10 Oua? Multumesc
Stefana,paula Si Sofia Au Cules Fragi.daca Stefana Si Paula Au Cules 14 Fragi,paula Si Sofia Au Cules 15 Iar Stefana Si Sofia 9. cati Fragi Au Cules Fiecare?
Va Rog Ajutatima!!!!13 Puncte..foarte Urgent
Poate Cineva Sa Îmi Explice Când Folosesc Prezent Simplu Si Când Continuu In Engleza. ? Va Rog Ajutați-m-a Am Test!!!
Indentifica Enunturile Adevarate Si Pe Cele False :intemeietorul Tarii Romanesti A Fost Basarab1 , Dupa Cucerirea Transilvaniei , Ungurii Au Parasit Voievodatul
Inlocuieste Cu Vintele Cu Sinonime Iarmaroc A-si Lua Ramas Bun
Desenati Drepte Si Notati-le: A)in Pozitie Orizontala B)in Pozitie Verticala C)in Pozitie Oblica VA ROGG Mult
Alcătuiește Enunțuri În Care Să Folosești Ortogramele Nu-l, N-o,nu-i Și Câte Un Numeral. Va Rog Sa Nu Faceți Propozitiile La Nimereala