RO Study
👤
Alessyamaria53
Alessyamaria53
16-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Calculeaza si completeaza tabelul
Răspuns :
Anaroxanalungu
Anaroxanalungu
16-01-2019
28. 23. 27. 24. 25
15. 2. 16. 2 11
1 3. 21 1 1. 22. 14
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Представьте Ответы На Следующие Вопросы: A) Во Время Полного Солнечного Затмения Температура Воздуха Уменьшается? Поясните Ответ. Б) При Каких Условиях Можно
Descompuneţi În Factori Trinomul De Gradul Al Doilea 4x^{2}-17x+13
Vă Rog Mult Am Nevoie De Textul Din Piesa Vizită De Ion Luca Caragiale. Cine Poate Să Mă Ajute, Vă Rog Mult!
Dintr O Școală Participă La Concursul Comper 48 De Elevi Din Clasele A III A Și A IV A Numărul Elevilor Participanți Din Clasa A III A Este De Trei Ori Mai Mic
Rezolva Problema Aceasta De Fizica Având Următoarele Date:Se Da:lungimea(l)=100maria Secțiunii Transversale(S)=0,055mm²tensiunea(U)=220 VTimpul(t)=14min16sNumăr
Mara Și A Așezat Cărțile Pe Patru Rafturi Punând Pe Fiecare Un Număr Dublu De Cărți Față De Raftul Anterior Diferența Dintre Numărul Cărților De Pe Primul Și De
Alege O Afirmație De Mai Sus Şi Comenteaz-o În Tehnica 6 De Ce?.Afirmatia Este:,,Nu-l Poţi Învăţa Pe Om Ceva"va Rog Urgent Dau Coroana Sincer
Ex 5 Va Rogggg Am Nevoie Rapid Va Roggg!! Clasă 9
(1,5p) 3. Triunghiul Isoscel ABC, Având Baza BC, Are Perimetrul Egal Cu 64 Cm, BC= = 6 5 AB, Iar AD _|_ BC, DE BC Şi Punctul OE AD, Astfel Încât OD=6 Cm. Calcul
Are Sluga Marți Din Nuvela "Moara Cu Noroc" Niste Citate Importante?