👤
a fost răspuns

care ar fi consecințele aplicării intr-o tara a criteriului egalității veniturilor pe familie?

Răspuns :

In primul rand, atat femeia si barbatul va primi aceeasi suma de bani.Desigur trebuie sa tinem cont de faptul ca ambii parinti au un post de munca public,care sa se plateasca de la stat,caci dupa cum stim sunt administratori,vanzatori, operatori,cantareti,a caror profesie nu se considera a fi de stat.Lor le platesc si obtin venit din partea altor civili.

M-am abatut putin de la tema.Posibil nu am inteles bine intrebarea, dar uite din moment ce ambii au acelasi venit,acesta poate duce atat la faliment cat si la o imbunatatire materiala,financiara in familie.Daca salariul primit de ei este mic sau nu in conformitate cu ce au ei nevoie, desigur ca e in defavoarea lor.Intrucat este o nedreptate politistului sa i se plateasca aceeasi suma de bani ca si bancherului sau avocatului sau aceleeasi surori medicale.

In concluzie, in dependenta de situatia din familie , aceasta va duce sau la imbogatire sau la faliment. Cat si din partea statului va fi un punct in defavoare sau in favoarea acestuia . Depinde cum am mai spus de situatia din familie.