RO Study
👤
Bacauflorinap0sxsh
Bacauflorinap0sxsh
16-01-2019
Limba română
a fost răspuns
ajutorr va rog frumos
Răspuns :
Biacj
Biacj
16-01-2019
I don't eat dairy products.
She does not drink milk.
Water doesn't contain vitamins.
Some people don't like chocolate
My mum doesn't cook unhealthy food.
My friends don't eat vegetables
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutați-mă Va Rog Frumos!!
46. Fie A, M, B Trei Puncte Coliniare, În Această Ordine. Punctele N Şi P Sunt Mijloacele Lui AM, Respectiv MB Şi PN = 40 Dm. Determinaţi Lungimea Segmentului A
Completează Următoarele Enunțuri Cu Informații Din Textul Dat: a. Copiii Învățau Să Pronunțe Corect Sintgama_______ b. Zilele De Întâlnire Erau_____și_____ c.
Trei Prieteni Colecționează Timbre Cu Imagini Ce Reprezintă Căței Primul Are De Trei Ori Mai Multe Decât Al Doilea Iar Al Doilea Cu 38 Mai Puține Decât Al Treil
Latura Unui Pătrat Reprezintă O Pătrime Din 32. Care Este Suma Tuturor Laturilor Pătratului? Nu E Graba. E Usor Numai Ca Nu Ma Mai Duce Pe Mn Capul. Dau 5 Pct.
E Urgent!! Ajutați-mă Va Rog!
Trei Prieteni Colecționează Timbre Cu Imagini Ce Reprezintă Căței Primul Are De Trei Ori Mai Multe Decât Al Doilea Iar Al Doilea Cu 38 Mai Puține Decât Al Treil
Buna, Ma Ajutati Si Pe Mine , Explicandu Mi Aceste Probleme? Pana Aici , Stiu Cate Ceva . M Am Gandit Ca Vreau Sa Dau Bacul, Fiind O Etapa Minunata Care Iti Va
5. Determinaţi Media Geometrică A Numerelor Reale X Şi Y, Pentru Care avem X² + Y²-4x√2-8y√2+40 = 0.
Ce Figură De Stil Poate Fi Următoarea " Frază " : " Ea Este Atât De Tăcută Exact Cum Este Liniștea Dintr-o Pădure După Ploaie " Său Daca Nu Este Neapărat O Figu