RO Study
👤
Octavianb44
Octavianb44
16-01-2019
Matematică
a fost răspuns
|x^2-7x+5|=1
Urgent îmi trebuie
Răspuns :
102533
102533
16-01-2019
Răspuns
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dan A Adus De Ziua Sa Colgilor Sai O Punga Cu 100 Bomboane. Fiecare Copil Si-a Luat Cate 10 Bomboane. Câți Copii Si -au Luat Bomboane?
Elevii Clasei A IV-a Se Duc La Paninoar, Jumatate Din Numarul Copiilor Plus 3 Sunt Baietii, Ia Fetele 10. Cati Baieti Sunt La Patinoar? Cati Copii Sunt In Total
Daca 10 Reprezinta 50% Dintr-un Numar, Atunci Numarul Este Egal Cu....
La O Florărie S-au Adus 10 Cutii A 25 Trandafiri Fiecare . Pana Seara S-au Vândut 7 Bucate A Câte 13 Trandafiri Fiecare . Câți Trandafiri Au Rămas Pentru A Doua
Ma Gandesc La O Fractie.numaratorul Ei Este Un Numar Cuprins Intre 6 Si 9,iar Numitorul Intre 99 Si 101.care Ar Putea Fi Fractia Gaseste Toate Solutiile.
Exercițiul 2 Și 3 Va Rog Dau Coroana :)
Care Este Invatatura Din " Supararea Danielei" Si Un Mesaj Pt Ea. Multumesc
Un Corp Se Afla La O Inaltime Oarecare Si Cade Liber.ce Se Intampla Cu Energia Totala A Sistemului Corp-Pamant Daca Neglijam Forta De Frecare In Timpul Caderii
Pls Ajutir Va Dau 10 Pnc Daca Ma Ajutati La Mete La Tema Marimi Invers Proportionale Problema:Dana Si-a Aranjat Cartile Bibliotecii Personale Pe 24 De Rafturi C
Cum Se Poate Adauga O Fotografie Cu Un Exercițiu Din Carte Aici În Această Aplicație Branley? Am Instală Aplicatia Pe Telefon Si As Doti Sa Stiu S Eu Pentru Vii