RO Study
👤
Ivy88480
Ivy88480
15-01-2019
Istorie
a fost răspuns
cine ma poate ajuta
Răspuns :
Emmanuelle2004
Emmanuelle2004
15-01-2019
Monarhul este puterea suprema în stat, conduce politica externa, și în plan economic... Well, este tot conducătorul, adică el controlează absolut tot, Conduce guvernul, numește miniștrii. ESTE conducătorul bisericilor, etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Volum De Dioxid De Carbon Se Va Degaja La Interactiunea Acidului sulfuric Cu 100 G De Soda Calcinata?
Precizeaza cazul Si Functia Sintactica Pentru:Ai Mei Lipsesc.Vina A Fost a Mea .Lupt Contra Celorlalti.Vorbeste asemenea Alor Sai.
Sala Eroilor Din Muzeul De Istorie Are Lungimea De 405m,iar Latimea 1/3 Din Lungime. Calculeaza Ce Perimeru Are Sala Eroilor.
Alegeti Forma Corecta A Adjectivelor Date Si Completati Spatiile Punctate Zglobii/ Zglobiile, Arginti/ Argiintile , Fumurii/ Fumuriile. A) Pestisorii ........
Hey Imi Trebui Si Mie O Propozitie Cu Cuv "cand" Sa Fie Complement Circumstatial,ms!
Un Elev Doreste Sa Determine Volumul Interior Al Unei Lingurite . In Acest Scop, El Toarne 12 Lingurite De Apa Intr-un Cilindru Gradat,in Care Sunt Deja 18 Cm C
Cat E C Din : 34-[(100+3xC)x4+5]:13=1 Am Nevoie De Rezultat Pana Miercuri!
1.calculati Cu Masura Unui Unghi Ascutit Pentru A Obtine Propozitiiadevarate:a) Sin20* =cos...b) Cos17*=sin ...c) Tg13*=ctg...d) Ctg89*=tg...
Functia Sintactica A Cuvintelor "prin A Critica" Si "inainte" Din Secventa: Ei Debuteaza Prin A Critica Tot Ce S-a Facut Inainte. Mersssii :*
1.Ce Eveniment Crezi Ca A Dus La Invrajbirea Lupul Si A Mieilor,de Acum Nu Se Mai Iau De Gat Si Nu Se Mai Saruta?Povesteste Intamplarea In 5-6 Randuri.2.Cum Cre