RO Study
👤
Buletin26
Buletin26
15-01-2019
Limba română
a fost răspuns
propoziți cu dupa toate aparentele
Răspuns :
Aaddss
Aaddss
15-01-2019
Nu înțeleg ce vrei sa zici?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
91minus In Paranteza 64impartit La 8ori 5impartit La 10 Inchidem Paranteza Ori6plus81 In Paranteza13minus4 Inchidem Paranteza
SE Dau Nr. A,b,c,d Si E Astfel Incat: -a Este De 6 Ori Mai Mare Decat B; -c Este Cu 30 Mai Mic Decat D; -suma Dintre D Si E Este 112; -b Este Cu 8 Mai Mar
Suma A Trei Numere Este 495.Sa Se Afle Care Sunt Cele Trei Numere,daca Primul Numar Este Cu 17 Mai Mare Decat Al Doilea Numar,iar Al Treilea Numar Este Mai Mare
Buna,as Dori Sa Imi Dati Cateva Sfaturi Pentru Un Eseu Despre George Enescu Dip Propozitia:"Mi-am Aparat Tara Cu Armele Mele:pana,vioara,si Begheta...
Faceti Doua Exercitii Din Cele Incercuite!!!! A Doua Poza Este Cu Textul.
Va Rog!!! Bursa Lunara A Unui Elev Este Mai Mica Decat 450 Lei Cu Tot Atatia Lei Cat Ar Primi Peste 450 Lei, Daca I S-ar Dubla Suma. Care Este Bursa Elevului?
Scrie O Definite Poetica A Ghiocelului Dand Adjectivelor Folosite Cat Mai Multa Expresivitate , Pentru A Crea Astfel Imagini Surprinzatoare.
In Trapezul ABCD Cu Bazele AB Pararel Cu CD,AB=45 CD=15 AD=12 BC=20.Daca AD Intersectat Cu BC Prin Punctul M,Calculati Perimetrul Triunghiului MDC
Elena Este Cu 20 Ani Mai Mare De Cat Alexandra . Peste 6 Ani, Varsta Elenei Este De 3 Ori Mai Mare Decat Varsta Alexandrei. Ce Varsta Are Acum Fiecare Fata? Dar
Scrie Cuvinte Cu Inteles Asemanator Pentru ;prieten ;gradina ;munca ;si Opus Pentru ;a Arunca ;cuminte; Sta