RO Study
👤
Ismanute
Ismanute
12-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Analizatimi cuv. Dansa si dumnealui
Răspuns :
Antonyasweet11
Antonyasweet11
12-02-2015
dansa-pronume personal, persoana a-III-a, nr. singular, gen feminin.
Dumnealui- pronume personal de politete, persoana a-III-a, nr singular, gen masculin.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizează Câte Litere Și Câte Sunete Au Cuvintele:zice,explodeze,aceeași.Va Rog Dau Coroana Este Urgent
Variabila C Memorează Simultan Următoarele Date Despre O Carte Dintr-o Bibliotecă: Titlul (un Șir Demaximum 50 De Caractere), Numele Autorului/autorilor Și Numă
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Ex 1 Și 2
Bunaa Vreau Rezumatul Poveşti "Capra Cu Trei Iezi" De Ion Creangă Pe Momentele Subiectului Multumesc!
Trece În Coloana Corespunzătoare Din Tabel Următoarele Pronume Personale: El, Voi, Ea, Noi, Eu. Tu, Mie, Ei, Ţie, Nouă, Ele, Vouă, Tie, Lor, Ne, Vă, Îmi, Te, Mă
Poate Cineva Sa Ma Ajute?ex 1
2 Scrieti Toate Numerele Naturale Care: A Sunt Cel Mult Egale Cu 6Explicațimi Va Rog
(15 P.) 4. Adunând 30 La Un Număr Obtinem O Sumă De 4 Ori Mai Mare Decât Numărul Dat. Află Numărul.
Ionel Vrea Sa Cumpere De La Librarie 5 Caiete De Matematica 2,4 Bucata 6 Caietw Dictango De Romana Cu 3,2 Lei Buc Cat Rest Ii Ramane
4. Adevărat Sau Fals? Camera S-a Este Dezordonată. Bluza Sa Este Curata. Prietena Sa Este Narnică. El S-a Intors De La Teatru. Cartea Sa Rupt Floarea Sa Ofilit.