RO Study
👤
Luciappoint
Luciappoint
15-01-2019
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna evenimentele cursive?
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
15-01-2019
evenimente cursive = evenimente sau actiuni care se succed unele dupa altele in raport cu timpul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
50 De Puncte Pt. Cel Mai Bun Raspuns !Se Dau Versurile:Zori De Ziua Se Revarsa Peste Vesela Natura,Prevestind Un Soare Dulce Cu Lumină Si Căldur,In Curand Si El
Imi Gasiti Si Mie In Poezia Cuvant De Tudor Arghezi Un Neologism Si Un Regionalism
Replicile Unui Dialog Se Scriu Cu ? -si Cu- De - cer Ajutor Ca
Hei Din Nowwwwwwwwwwwwww . Ce Este Vb Copulativ? ??si Cel Predicativvv
Determinati X Apartine Z Si Y Apartine Z Incat Nr Intregi-7, -5 ,-2 , X, Y,3 Sa Fie Ordonate Crescator.
Ce Pot Scrie,daca Doamna De Romana Mi-a Dat O Compunere Despre Polul Nord Si Vreau Sa Fiu Speciala????
Care Este Formula Carboantului Si Fosfatului De Sodiu , Magneziu , Aluminiu , Potasiu Si Calciu ???
Repede Raspundetimi Maxim In Timp De O Ora Dau Toate Punctele Mele!!!!!!!!care Sunt Intrebarile Fiecarei Functi Sintactice ???FARA CAZURI!!REPEDE! 30 Puncte
Un Eseu Tema Alexandru Ioan Cuza Domn Al Reformelor. 20 Min. La Dispozicie Mersy
Pe Trei Rafturi Intr-o biblioteca sunt Asezate 326 Carti . Pe Raftul Al Doilea Sunt 26 De Carti Mai Putine Decat Pe Primul Raft Si De 3 Ori Mai Putine Decat Pe