RO Study
👤
Anonim
Anonim
14-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Cum pot rezolva acest exercițiu?ex 4
Răspuns :
Stefi282623
Stefi282623
14-01-2019
așa. sper că te am ajutat
Answer Link
Iorgonimariadap81p6j
Iorgonimariadap81p6j
14-01-2019
sper ca te am ajutat! pupici! ❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Magazin, La Raionul De Incaltaminte, Muncitorul A Gasit O Pereche De Bocanci Pe Eticheta Carora Aparea Anuntul Alaturat: Bocanci De Piele BarbatiPret: Reduc
Daca Elevii Unei Clase S-ar Aseza Cite Doi In Banca, Ar Ramine 3 Elevi Fara Loc, Iar Daca Sar Aseza Cite 3 In Banca, Ar Ramine 4 Banci Libere.Citi Elevi Si Cite
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Rezolvarea Exercitiilor Din Poza?
Pe Multimea Nr. Reale Se Considera Legea De Compozitie X°y = (x - 4)(y - 4)+4.Va Rog Sa-mi Explicati Cum Se Rezolva Ecuatia X°x°x=x
1.Demonstrati Ca Numarul N=2007+2x(1+2+3+......+2006) Este Patrat Perfect2.Fie Multimea B={21;1,04;2,(6);3/8}.Multimea Elementelor A={x | Radical Din X Apartine
Rezolvati Exercitiile:1. Calculati Cu Doua Zecimale Exacte Cat La Suta Din Anvergura Aripilor De 104 Cm Este Lungimea Corpului De 39cm La Un Huhurez Mic.2.Se Co
Calculand (2 + √3 ) Totul La A2-a.
Descompunand In factori Ireductibili :[tex] (x^{2} -9) ^{2} -( X^{2} +7x + 12) ^{2} [/tex]
Ajutati-o Pe Vecinica Va Rog!Perimetrul Unui Triunghi Isoscel (cu doua Laturi Egale) este Cu 60 Cm Mai Mare Decat Lungimea Inegala.Afla Lungimea Uneia Dintre Ce
Un Calator Are De Facutun Drum ,In Prima Zi Merge O Distanta De Patru Ori Mai Mica Decat Drumul, A Doua Zi Merge O Distanta De Trei Ori Mai Mica Decat Mai Avea