RO Study
👤
Teo2307
Teo2307
14-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgentă !!!!
Răspuns :
Iorgonimariadap81p6j
Iorgonimariadap81p6j
14-01-2019
sper ca te am ajutat! ❤️
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Cer Zboară Un Cârd De Gâşte. O Gâscă De Jos A Spus: Buna Ziua, 100 De Gâşte! Nu Suntem 100, Spun Cele De Sus. Ca Să Fim 100, Tre' Să Fim Încă Pe De-atâta(de
Ghepard. In. Engleza
E.T. The Extra-Terrestrial Is A Video Game That Came (1).... (in/on/out) In 1982. It (2)... (base) On A Very Popular Film Of The Same Name. Howard Scott Warshaw
Raspunde La Intrebari.d)Cum Iti Explci Faptul Ca Dintr-un Bob De Orz A Rasarit O Lalea?Unde Ai Mai Auzit De Astfel De Intamplari?Cum Sunt Numite?
Clasa Întâia B De La Școala Nr 13 Din Pitești Sunt 28 De Copii Băieți Fiind De 3 Ori Mai Mult Decât Fete Câți Băieți Și Câte Fete Sunt În Această Clasă?
Grupează Verbele Următoare În Tabelul De Mai Jos:cântă,plouă,este,stă,caută,strălucește,ninge,dormea,sfărâmă,fulgeră,există,se Află,construiește. Care Dintre Ve
Compunere In Care Sa Fie : Martie,frumusete,gingasia,ghiocel,martisor
Va Rog Ajutatima Cu Pozele De Mai Jos Faveti Doar Ce Puteti Pls
Imaginati-vă Un Dialog Între Două Persoane În Care Să Folosiți Pronume Și Adjective Pronominale Studiate În Clasa 6-a...Am Nevoie Urgent În 30 De Minute Plec La
Identifica Interjectiile Din Textul De Mai Jos:Familia S-a Intalnit La Masa De Paste.Tata Spune:-Hai Sa Ciocnim Cate Un Ou Rosu.-Sigur!Sa Vedem Cine Sparge Mai