RO Study
👤
Sakira74
Sakira74
13-01-2019
Franceza
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă la aceste 2 exerciții!!!
Răspuns :
Giuliapisica7
Giuliapisica7
13-01-2019
5) Janvier Mai Septembre Février
Juin Octobre Mars Juillet
Novembre Avril Août Décembre
6)Balonul galben: Onze Janvier
Balonul rosu: Six Juillet
Balonul verde: Dix-sept Août
Balonul albastru: Vingt Décembre
Sper ca te-am ajutat!!:)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa Ce Au Parcurs 24 Km , Doi Biciclisti Au Observat Ca Mai Au De Parcurs 9 Km Pana La Jumatatea Drumului.Care Este Lungimea Totala A Drumului ?
La Exercitiul 5 , SB II A Propozitia Cand Sunt Scrise Bine Ce Fel De Subordonata Este?
Cerinta : Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Predicativa, Introdusa Prin Conjuctia Subordonatoare Sa.
Imi Puteti Spune Cate O Compunere Pentru Fiecare Dintre Titlurile Astea????? (Meine Schule,Meine Klase,Meine Spielsachen,Die Jahrenszeiten,Meine Lieblingsjahren
Cel Mai Mic Numar Natural Care Inpartit Pe Rand La 3 Si La 5 Da De Fiecare Data Restul 2 Si Catul Diferit De 0 Este Egal Cu......ajutatima :??
''Fiind Băiet Păduri Cutreieram Și Mă Culcam Ades Lângă Izvor, Iar Brațul Drept Sub Cap Eu Mi-l Puneam, S-aud Cum Apa Suna-ncetișor: Un Freamăt Lin Trecea Din R
Am Nevoie De Ajutor ! :3 E(x)=[tex] \frac{(2x+8)(x+4)}{3x(x-16)} : [( \frac{2}{x+2} + \frac{2}{3(2-x)} + \frac{8}{(x+2)(x-2)} ) : \frac{2(x-4)}{(x-2)(x-1)} ][
Dorinta Ei Este Sa Vina La Scoalae Predicativa?
Precizeaza Masura Primelor Doua Versuri:"Bine-ai Venit, An Nou!...Bine-ai Venit..."
Lungimea Unui Dreptunghi Este De 3 Ori Mai Mare Decât Laţimea Şi Perimetrul Este 1,84 M. Calculaţi Aria Dreptunghiului.