RO Study
👤
Sakira74
Sakira74
13-01-2019
Franceza
a fost răspuns
Vă rog ajutați-mă!!!!!!!!
Răspuns :
Monica8039
Monica8039
13-01-2019
nous,te,vous,je ,il,elle
Answer Link
Giuliapisica7
Giuliapisica7
13-01-2019
Raspuns final: Toulouse
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completeaza Coloanele Libere Cu Mai-mult-ca-perfectul Verbelor Date,la Persoanele A II-a Si A III-a Singular.a Duce-a Vedea-a Face-a Obosi-a Observa-
CARE ESTE FORMA CORECTA? De Ce Orice Taran,intotdeauna Cand I Se Ia Un Interviu,incepe Cu "deci" Si Termina Cu "cum Ar Fi?SAU:De Ce Oricarui Taran,intotdeauna C
Se Considera A={ 1 ,2 ,3 ,5,7 } B={ 2,3,7,8,9}Multimea A\B ESTE :.................URGENT!!!!!!!!!!!!!!!
Armata Spartana Versusi armata Maciodiana ce arme Aveau Sparta Si nu Avea Armata Maciodiana? pe scurt ?
Buna. Am Si Eu Nevoie De Un Inceput De Eseu Despre Unirea De La 1859+ Cateva Ideei . Multumesc
1.a)Noteaza Din Primele Doua Paragrafe Ale Textului Extras Din Revista ,,Bioplanet" Numeralele Recizand Felul Lor Si Ce Valoare Au:numeralele Sunt: ,,In Ultimii
Exista Momente In Care Zgomotul Produs De Tren Este Foarte Puternic, Ceea Ce Inseamna Ca Va Deveniia) Un Factor Stimulator Al Vazuluib) Un Factor Perturbator A
O Bicicleta Costa 420 Lei.pretul Ei Se Reduce Cu 15%.cat Va Costa Bicicleta Dupa Reducere ?
Prezentati Un Personaj Dintr-o Lectura Cunoscuta De Toti Colegii.Precizati Faptele, Vorbele Si Gesturile Care Dovedesc Trasaturile Morale Ale Acestui Personaj S
Media Aritmetixa A 3 Numere Este60, Iar Media Aritmetica A Doua Dintre Nr Este 50. Aflati Al Treilea Nr?