RO Study
👤
Valibitlan
Valibitlan
09-04-2014
Studii sociale
a fost răspuns
cum este supranumita privighetoarea?
Răspuns :
Toadermunteanu820
Toadermunteanu820
09-04-2014
Cred ca huhurezul de stanca/vestitoarea mortii/cucuvea.
Answer Link
Monicutza
Monicutza
09-04-2014
privighetoarea se mai numeste pasarea maiastra
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Preturile A 3 Obiecte Sunt Urmatoarele:aragazul 628 Lei, Frigiderul 980 Lei, Iar Aspiratorul 281 Lei.Estimati Prin Rotunjire Daca 2000 Lei Ajung Pentru A Cumpar
Cum Se Demonstreaza (x+y)^2 <= 4xy ?
Imi Trebuie Un Microeseu Cu Terrmenii: Emancipare Nationala, Miscarea De Eliberare Nationala, Protectorat, Dezvolatra Social -economica acesta Trebuie Sa Se Re
Segmentul AB=120cm, Iar M Apartine (AB) Cu AM=3.Determinati Lungimea Segmentelor MB 7AM
Buna ! Care Este Regula La Word-formations ? Cum Se Obtin Aceste Cuvinte ? Poate Sa-mi Explice Si Mie Cineva ?
Inlocuiti Atributele Adjectivale Din Enunturile De Mai Jos Cu Atribute Substantivale:Rasele Canine Sunt Diverse.transportul Feroviar Este Mai Ieftin Decat Trans
Clasa AIV-anelu Da2 Carti Si Primeste La Schimb 20 De Timbre,mihaela Da 3 Carti Si Primeste La Schimb 6 Papusi.daca Tu Vei Schimba 8 Papusi Si 30 Timbre Cate Ca
O Compunere In Care Sa Descrii O Constructie Reala Sau Imaginara Care Te.a Impresionat
Un Obiect Costa 25 Lei . Dupa Scumpire Acesta Costa 28 Lei. Cu Ce Procent S-a Majorat Pretul?
Un Corp Are Greutata De 27N Si Densitatea P-2700kg/m3 .Considerand G_10n/kg,volumul Corpului Este?