RO Study
👤
Nicholassergiu
Nicholassergiu
13-01-2019
Biologie
a fost răspuns
Ajutati-ma va rog . E urgent!!!
Răspuns :
Iulia1607
Iulia1607
13-01-2019
B. foca călugăriță sigur e raspunsul corect ca am cautat
Answer Link
Аноним
Аноним
13-01-2019
b.foca calugarita fiindca am facut-o si eu si e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Miliampermetru Cu Domeniul De Măsurare 100mA , Are Rezistența Internă RA De 500 Omi. Scala Aparatului Magnetoelectric Este Gradată În 100 De Diviziuni . Ace
Plsssssssssssssssssss
Cei Doi Copii Care Fac Baloane De Săpun Sunt Prieteni. Ce Reguli Respectă Ei În Grupul De Joacă? Am Nevoie De 3 Reguli.
Sunteti Vanzator In Raionul De Legume-fructe . Un Client Cumpara Urmatoarele Produse: -500 Gr Lamai La Pretul De 8lei/kg -4 Banane In Greutate De 600gr La Pret
Va Rog Ajutati Ma Rapid !
Imi Faceti Va Rog Un Rezumat Detaliat(cat Se Poate) La Cartea Un Prieten Imaginar ?dau 100 De Puncte
1. Un Miliampermetru Cu Domeniul De Măsurare 100 MA , Are Rezistenţa Internă Ra De 500 Omi. Scala Aparatului Magnetoelectric Este Gradată În 100 De Diviziuni .
Va Rogggggggggg Ajutor Dau Multe Puncte. Sa Se Calculeze [tex]N=\sqrt{2+\sqrt{2+\sqrt{2+\cdots}}}[/tex] (sunt O Infinitate De Radicali).
În Triunghiul Dreptunghic ABC, Cu Unghiul A=90° Și Unghiul C=60°,se Construiesc AM, Mediana Laturii BC Și Semidreapta CD, Bisectoarea Unghiului ABC. Demonstrați
D) Naratorul Foloseşte Verbele La Indicativul Prezent, Cu O Valoare specială; Precizaţi-o