RO Study
👤
Anoni36
Anoni36
13-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog frumos:Cum arata un trapez ortidiagonal?
Răspuns :
Lavilv60
Lavilv60
13-01-2019
Asa arata
sper ca te.am ajutat!
Answer Link
Ciupefoto
Ciupefoto
13-01-2019
Răspuns
trapezul ortodiagonal are diagonalele perpendiculare.
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Matematică De Clasa Întâia În Pătrat Două Numere Care Au Suma Dintre Zeci Și Unități Opt
Buna,am Si Eu Nevoie De Un Rezumat La Războiul Care Mi-a Salvat Viața!Ofer Coroană!Sa Nu Fie Copiat De Pe Internet!
Dau Coroană, Stele Și Inimi Vă Rog Ajutați-mă
De Ce Se Infrana Prorocul Daniel Și De La Obiceiurile Babilonienilor Nuera Suficient Postul ?De Ce Se Ruga Daniel Impreună Cu Prietenii, Nu Era Destul De Puremi
Citeste Primele Trei Strofe. Incearca Sa Vizualizezi Imaginea Redata. Noteaza Pe Caiet Care Este Directia Privirii.
Alcătuiți 7 De Complemente Prepozitionale. Si 20 De Complemente Directe. Urgent Va Rog. Dau Coroană
Determinaţi Lungimea Şi Lăţimea Unui Dreptunghi Ştiind Că Acestea Sunt Exprimate Prin Numere Pare Consecutive, Iar Perimetrul Este De 100 CmVa Rog Frumos Repede
Formulează O Problemă Folosind Imaginile Date 1 RON 5 RON 100 RON 1 RON Și 10 RON 30 RON O Pereche De Ochelari 20 RON O Șapcă 40 RON În Ghiozdan Și O Haină 32 R
Choose The Correct Form Of The Words In Bold.Write The Senteces In Your Notebook 1 It’s/There’s Five O Clock In The Aftermoon 2 It S/ There S Sunday, Mt Favo
Vreau Exercitiul 2. Ăla Cu : Nu Este Soluție A Ecuatiei (x - 1)(x + 2)(x - 2)=0. Dau 30 De Puncte Si Coroana!!!