Răspuns :
Domnul Claus este o idee el traieste in nordul rece impreuna cu sotia lui Doamna Claus . Ei iubesc copii foarte mult , dar ei nu au niciunul. Este asa de rece iarna aceasta , copilul nu se poate juca afara . Da, ninge dar imediat este Craciun! Ce faci tu arata foarte fain. Este o papusa. Nu este frumoasa? si este facuta din lemn . Este o fata din sat . Poti sa faci mai multe eu fac trei papusi in fiecare zi . Eu am un tamplar! Haide sa facem o sumedenie de jucarii! Si sa le dam la fetele si baietii! Apoi, daca ninge si ei nu pot sa mearga afara,ei pot sa se joace in casa si sa fie fericiti inauntru . Haide sa facem jucarii pentru Craciun si sa le dam la toti copii din sat . Apoi toti copiii pot sa fie fericiti de Craciun ! I ziua Craciunului , Domnul si Doamna Claus , isi iau sania si renul . Ei merg in sat sa le daruiasca jucariile copiilor Buna, Domnule Claus , Ce mai faci ?Buna , Otto. Craciun fericit , uite am cadouri pentru voi toti Multumesc , Domnule Claus . Ele sunt grozave. Esti binevenit . Noi ar trebui sa pleca acum . Avem o droaie de lucruri de facut . iti amintesti copil! Fi bun! Craciun fericit Domnule Claus ! Deci , in fiecare an , Domnul si Doamna Claus fac jucarii in ziua Craciunului ei le daruiesc la copii.
Sper ca te-am ajutat !
Sper ca te-am ajutat !