RO Study
👤
Andaip5
Andaip5
12-01-2019
Engleza
a fost răspuns
Traduceți:
Te caută cineva la telefon.
Răspuns :
Carmentofan
Carmentofan
12-01-2019
Somebody is calling you.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mettez Les Phrases Dans Le Bon OrdreChris Reçoit Une Lettre De Robert , Son Corrrespondant Dant Francais.Il Lui Suggère D'organiser Une Tombola.Il Lui Dit Comme
Asociază Fiecare Nevertebrat Din Coloana A Cu O Carare Nevertebrat Din Coloana A Cu O Caracteristică A Acestuia, Din Coloana B. Scrielitera Corespunzătoare In S
1. Partea De Vorbire A Cuvintelor Din Secventa: Sunt Asezate Vertical Iar Ordinea Este Albastru Galben Rosu Începând De La Lance.(cuvintele Sunt: Sunt Vertical
Tronsoanele Sunt Asamblate Cu Ajutorul Unor Șuruburi Și Piulițe. Ce Volum Are Un Șurub Din Fier Cu Masa De 12 G? Densitatea Fierului Este De 7800 Kg Supra Metru
Salutare. Mâine Am Teză La Română. Îmi Puteți Vă Rog Spune Despre Cazuri? Sunt Clasa 6.
Salut, Va Rog O Comp La Franceza Despre Pasiunea Mea Adc Dansul Sportiv. Va Rog Sa Nu Fie Scurta Pt Ca Trebuie Sa O Prezint Pe Mâine. PLS HELP
Care Este Starea Naturală A Sulfatului De Magneziu?
Intr-un Bloc Sunt Apartamente Cu 3 Si 4 Camere. Se Stie Ca Numarul Total De Camere Este 100 Si Exista Cel Putin Cate 10 Apartamente De Fiecare Tip. Cate Apartam
Cine Ma Poate Ajuta Cu O Caracterizare A Lui Zaharia Trahanache
39, 40, 41. Una Dintre Aceste Exerciții Va Rog Frumos