RO Study
👤
MonaTeo
MonaTeo
11-01-2019
Limba română
a fost răspuns
Va rog mult pls am nevoie urgent ptr acum
Răspuns :
Andreea674117
Andreea674117
11-01-2019
imi place=verb
merge=verb
s-a ascuns=verb
vei fi=verb
a manca=verb
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
E={x∈ℕ|x=2k, K∈ℕ, X<11} F={x∈ℕ|x=2k+1, k∈ℕ, X<12}Mă Ajutați Vă Rog Frumos? :(
Lectia:teorema Lui Pitagora.reciproca Teoremei Lui PitagoraEX:completati Spatiile Punctate:a)daca Un Triunghi Dreptinghic Are Catetele De Lungimi 3cm Si 4cm,atu
Aceasta Problema Este Destul De Usoara Doar Ca Eu Am Trecut De Ceva Timp De Ele Si Nu Mai Stiu Cum Se Rezolva O Persoana A Cheltuit Pe Un Obiect 1/4 Din Banii
Cum Caracterizez Personajul Principal Din Orice Opera
Unde Traiesc Lichenii ? Pe Sol, Pe Acoperisuile Caselor Veci,pe Stanci,pe Scoarta Copacilor,in Apa ?
Fie Un Triunghi Isoscel ΔABC Is M Miljocul Bazei [BC].Demonstrati Ca (AM Este Bisectoarea Unghiului <A
Buna Ziua, Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarea Problema:Se Citeste Un Tablou Cu N Linii Si N Coloane, Numere Intregi.Se Cere Suma Elementelor Aflate Deasupra Diag
3.Prin Impartirea Numarului N La 121 , Se Obtine Un Rest Egal Cu Patratul Catului. A)Verificati Daca N Poate Fi Egal Cu 246. B)Gasiti Cel Mai Mare Numar Natural
Ma Ajutati Si Pe Mine Cu Aceasta Problema ?daca Triunghiul Dreptunghic MNP , M( <M )= 90 Grade, Are Cateta MN =12√3 Cm , Iar MQ Perpendicular NP , Q ∈ ( NP)
Intr-o urna Se Afla 4 Bile Numerotate Cu cifrele 1,2,3,4 , Din care Numai Doua Sunt Albe. Daca Extragem O Pereche De Bile La Intamplare , Aflati probabilita