RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Un număr care la puterea a doua este egal cu 1444
Răspuns :
XPaulV
XPaulV
10-01-2019
x² = 1444
x = ✓1444
x = 38
¶ 38² = 1444
Answer Link
Cinty38
Cinty38
10-01-2019
...............................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie A, B, C , D Patru Punce Astfel Incat Oricare Trei Sunt Necoliniare Si [ AB] ≡ [ BC ] ≡[CD] ≡[DA] . Aratati Ca AC _|_ BD.
15 Pct . Pentru Cel Mai Bun Raspuns In Propozitia "As Tu Bien Pense A Acheter De La Terre Glace En Revenant De L'ecole?" Trebuie Sa Elimin Un Cuvant Ca Sa Iasa
Discutati Oportunitatea / necesitateade A Invata O Disciplina Scolara In Limba Straina Pe Care O Studiati. De Ce Materiale Sau Deprinderi Ave
Numara Din Doi In Doi Pana La Zece. Descopera Cat Ma Multe Cuvinte Care Rimeaza Cu Numeralul Rezultat. Doi- Patru- Sase- Opt- Zece-
Un Ceas O Ia Inainte Cu 6 S La Fiecare Ora .aflati Cu Cat Va Va Indica Mai Mult Ceasul Dupa Doua Zile
Andrei Se Uita La Ceas Si Constata Ca Jumatate Din Timpul Care A Trecut Pana La Acea Ora ,adunat Cu Un Sfert Din Cate Ore Mai Sunt Pana La Sfarsitul Zilei , Imi
Pretul Unui Stilou Este 40 Lei. Dupa O Scumpire De 10%pretul Stiloului Va Fi?
Salutari,nu Mai Stiu Cum Se Face Un Exercitu De Genul Asta.S = -2-4-6-...-98-100Puteti Va Rog Sa Imi Explicati Cum Se Face ? Si Cu - Si Normal,daca Se Poate.
O Compunere Cu Titlul ''O Intamplare Deosebita'' Si Cu Introducerea: E O Dimineata De Vara. Carabusul S-a Trezit Cu Chef De Plimbare. Incotro S-o Apuce?
Compune O Problema După Expresia Numerica[a-(b+c)]:d= Multumesc