RO Study
👤
Alina7612
Alina7612
10-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Ex:4 URGENT VA ROGGGG!!!!!
Răspuns :
Alexa3000
Alexa3000
10-01-2019
a) A
b) F
c) A
d) A
e) A
f) F
g) F
h) A
i) A
j) A
k) F
l) A
m) A
n) F
o) A
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20. Se Dau Următoarele Figuri: 368 487 Află: Aplicațil 56 6 825 8 9 369 a) Suma Numerelor Scrise În Triunghiuri. b) Diferența Numerelor Din Pătrate: c) Produsul
Crezi Că Un Autor Poate Scrie În Cărțile Sale Despre Prietenii? Scrie Un Text Argumentativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Susții Răspunsul La Întrebarea
Buna Ziua Va Rog Frumos 8.Ofer.coroana⭐️⭐️⭐️
Va Rog Ex 15..coroanaa Ofer.urgent
Explica Printr-un Enunţ Cum Înțelegi Proverbul: Adevărul E Frumos Ca Primăvaraajutor!!
Dau 100 De Puncte Pt. Cine Imi Scrie Sirul Lui Fibonacii Pana La 100
Mama Mea Este Foarte Violenta. De Exemplu Azi Doar Pentru Că Mi-a Cerut Sticla Si Eu I-am Aruncat O A Luato Si A Dat Cad De Tare A Putut Mi-a Spart Gingia Si Pa
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte În Care Să Prezinţi Mesajul O Semnificaţie A Textului Popular Floricicaam Nevoieofer Coroana
De Ziua Lui Viorel Primește De La Bunica O Sumă De Bani X,de La Mama 35 De Lei ,iar De La Tata 10 Lei.Cu Bani Primiți Merge Și Își Cumpăra 3 Tricouri Pe Care Pl
Cristi Şi Mihaela Au Primit Câte O Ciocolată. Ei Au Mâncat Părțile Colorate În Desene. Cristi Susţine Că A Mâncat Mai Multă Ciocolată Decât Mihaela. Explică Dac