RO Study
👤
Jerdocicaandreea
Jerdocicaandreea
09-01-2019
Matematică
a fost răspuns
5/9 ori 1/2
Ajutor!!!
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
09-01-2019
5/9×1/2=5/18
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Propozitie Subect Simplu,exprimat Prin Pronume Personal ,genul Masculin ,pers A 3a,numarul Singular
Buna. Am Nevoie La Ora De Engleza, De Reteta De Salam De Biscuiti In Engleza , Cu Tot Cu Modul De Preparare
Suma A Doua Numere Este 594.Daca La Primul Numar Se Adauga 176 Cat Trebuie Sa Se Scada Din Al Doilea Numar Pentru Ca Suma Sa Ramana Neschimbata.
Suma A Doua Nr zecimale Este Egala Cu 127,87. Unul Dintre Nr Reprezentata 0.9 determinati Cele Doua Nr
Am Citit Trei Sferturi Dintr-o Carte Si Mai Am De Citit 28 De Pagini. Cate Pagini Are Cartea?
Daca Un Triunhi Echilaterar Abc Are LaturaAB=8 Cm Atunci Mediana BD Este Egala Cu.......?
Ajutatyma va Rog Frumos O Compunere o vizitila Muzeul National De Istorie A Romaniei folositi Verbele Au hotarat, viziteaza, vor Organiza , Am Plecat. Multumesc
Buna Seara! Choisissez Entre Tante/tente/ (il) Tente.Ils Ont Monte Leur.............dans Une Clairiere.Il A Remercie Sa..............pour Son Cadeau.Ce Projet E
Suma A 3 Nr Este 878 . Primul Nr Este Egal Cu Triplul Celui De-al Doilea Si Cu 39 Mai Mare Dacat Cel De-al treilea Nr . Afla Nr .VA ROG SA MA AJUTATI
Se Considera Functia F : R -> R , f(x)= 2x +3. Calculati Suma: S= F(1)+ F(2)+f(3)+...+f(100). Multumesc!.