RO Study
👤
AlLLLEE67
AlLLLEE67
09-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Descompuneti numarele 1364,1302 cu bara
Răspuns :
IADARA
IADARA
09-01-2019
1364= 1•1000+3•100+6•10+4
1302= 1•1000+3•100+0•10+2
Sper că te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Figurile De Stil Din Fragmentul ..”Şi Abia Plecă Bătrânul... Ce Mai Freamăt, Ce Mai Zbucium!Codrul Clocoti De Zgomot Şi De Arme Şi De Bucium,Iar La Po
Explica Modul De Formare a Adjectivelor Puternic Si Negricios.
Realizeaza Expansiunea Cuvantului Subliniat Din Propozitia Subordonata Corespunzatoare, Precizand Felul Acesteia:Un Zimt, O Amprenta, Chiar Si Zgarietura Unui C
Exiplicati De Ce Poetul A Ales O Astfel De Imagine Cromatica Pt. Inceputul Primaverii,, Abia Urca Primavara Din Pamant Vanata Ca Dintr-un Fund De Mina'' .... Va
Cum Pot Afla Volumul La Un Paralelipiped Dreptunghic Daca Nu Ii Stiu Inaltimea? :) Sau Lungimea..latimea..
Explicati Semnele De Punctuatie Din Versul:"Stai,paşa!"
Completeaza Si Alcatuieste Apoi Enunturi:a Insira Margelele.............,a Insira Rufele........,a Insira Creioanele...........,a Insira Motivele..........,a In
Completeaza Si Alcatuieste Apoi Enunturi:a Insira Margelele.............,a Insira Rufele........,a Insira Creioanele...........,a Insira Motivele..........,a In
Analizati Morfo-sintactic Partile De Vorbire : Priceputul Elev Reuseste Intotdeauna . Spun Colegil
Astazi Dau Test La Chimie Si-mi Trebuie 1-formula De Aflare A Numarului De Moli (miu)2-cum Se Calculeaza Masa Molara? (niu)cel Mai Bun Raspuns Castiga