RO Study
👤
Nadia77
Nadia77
09-01-2019
Limba română
a fost răspuns
VA ROG 7 ȘI 8!!!
E foarte urgent!!
Răspuns :
Blinkyy
Blinkyy
09-01-2019
Sper ca te-am ajutat si ca e totul corect!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mireasa Cerului AlbastruÎşi Împânzeşte-n Ape Chipul, De Vraja Ei Tresare UndaŞi-nfiorează-se Nisipul. S-aştern Bobiţele De RouăPe-ntinsul Luncii Patrafir:Din Mâ
Scrieti Fractiile Subunitare In Care Numaratorul Si Numitorul Sunt Patrate Perfecte De Doua Cifre.
Cum Se Rezolva Modulele : |x|=5, X Apartine Lui R |x|= - 3 , X Apartine Lui R |x+6 |=4, X Apartine Lui R
Notati-mi Si Mie Niste Activitati Din Niste Caiete, Ce Probleme Ar Putea Sa Apara Si Ce Voi Contribui Ca Aventura Sa Fie Excelenta. :D :D
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor: Trebuie, Singur, Unde. Mersi
ANTR-O BIBLIOTECA SUNT 892 CARTI DE POEZIE ,DE DOUA ORI MAI MULTE CARTI DE PROZA SI CU 720 MAI MULTE CARTI DE LITERATURA STIINTIFICO-FANTASTICA DECAT CARTILE DE
Scrieti Ecuatiile Dreptelor Care Trec Prin Punctele:1.A(5,0) Si B(0.-5)2.A(-4,0) Si B(0,3)3.A(-8,0) Si B(0.-6)V-as Fi Recunoscutor Daca Puteti Sa Rezolvati.
Cuvantul Scoala Alintat
Radical Din 2x La Puterea A Doua+1=0 Nu Mai Stiu Care E Schema Si Cum Se Face Ma Poate Ajuta Careva
Mati Putea Cu O Compunere Despre Cel Mai Bun Prieten?Sa Aiva Doar Ortogramele L-a La Intr-o Intr-un Nea Ne-a Iau I-au