RO Study
👤
Tudtudorel
Tudtudorel
11-02-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce sensur poate avea un adjectiv
Răspuns :
Alexhalowars10
Alexhalowars10
11-02-2015
sens propriu si figurat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Doua Numere Este Egala Cu 41 Primul Nr Este Egal Cu Un Sfert Din Celalant Nr Aflati Cu Cat Trebuie Marit Primul Nr Pentru Ca Media Aritmetic
Ganduri Pentru Limba Romana.compunere.10-15 Randuri!!!!
Completați Spațiile Punctate Astfel Încât Să Obțineți Propoziții Adevărate. 1. Restul Împărțirii Unui Număr Natural La 3 Poate Fi ... . 2. Un Număr Natural Se D
Descopera Numarul Cu Trei Unitati Mai Mic Decat 100
Se Considera Numerele A=4/radical Din 5 B=radical Din 15:radic. Din 3 +1. Media Geometrica (/-supra)
Identificati Complementele Directe Din Textul Urmator. Analizati Partile De Vorbire Prin Care Se Exprima. L-am Intalnit Pe Ion La Stadion. I-am Vazut Pe Coleg
Alcatuiti Enunturi In Care Cuv. Aceasta Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Pronominal Genitival,atribut Pronominal Prepozitional Si Atribut Adjectival. URGEN
Dintr-o Urna In Care Sunt 8 Bile Albe Si 2 Bile Rosii Se Extrage O Bila . Probabilitatea Ca Bila Extrasa Sa Fie Alba Este Egala Cu
Puneti Verbul A Merge La Toate Modurile Si Timpul Verbului
Redacteaza O Compunere De 80 150 De Cuvinte ,o Scurta Naratiune In Care Sa Prezintii O Intamplare Petrecuta Intr O Zona De Turistica ??? Va Rog Urgent ?? Imi T