RO Study
👤
Aburbuliaowoknb
Aburbuliaowoknb
08-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Aranjamente de 8 luate cate 2
Răspuns :
Lecut
Lecut
08-01-2019
aranjamentele sunt : Aranjamente de n luate cate k înseamnă: n! /(n-k)!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Multimea M= {x∈N'/x<256) Are Un Numar De ............elemente.
Determinati Nr Natural X Care Este Divizor Propriu Al Lui 49
Un Copil Se Joaca , Urcand Un Sir De Trepte Dupa Regula Urmatoare : Urca 3 Trepte,coboara Una , Urca Trei Trepte Coboara Doua. Pe Ce Treapta Se Afla Dupa 736 De
Sfarsit De Toamna de V. Alecsandri Cls.4Explicati Intelesul Expresiilor :Oaspetii Caselor Noastr.Lunca Pare Ruginita.Vine Pe Crivat Calare.
Mă Gândesc La Un Număr La Care Adaug Produsul Numerelor 5 Si 7 , Apoi Scad Un Numar De 3 Ori Mai Mare Decat 8 Si Obtin 26 . La Ce Numar M-am Gandit ?
Scrieti Cate 3 Verbe Derivate De La Radacini Diferite Cu Prefixele Des-,re-,contra-.
Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati Cu Ex 1, 2 Si 3. Am Pus Poza. La 1 Si La 3 Rezolvarea Completa. Va Rog Frumos!
Diferenta A Doua Nr Edte172 . Primul Numar Estr De 5 Orimai Mare Decat Al Doilea . Care Sunt Nr ? Va Roog Ajutaima .. Vrau Sub Forma De Ecuatie
Construiti 100 Sau Macar 50 De Fraze Care Sa Contina Propozitie Subordonata Predicativa Cu Ajutorul Listei Verbelor Posibil Copulatve
Buna Am Nevoie De Ajutor Luni Dam Test La Mate Cu Ultima Cifra, Multimi, Ecuati, Divizibilitate, Reuniune ,intersectie,si Diferenta . Daca Ati Putea Sami Dati T