Răspuns :
poti scrie ceva legat de cum ai primit tu cand erai mic/mica o pisică si cum a fost alaturi de tine la bine si la greu, aici dai si cateva exemple,( cand te ai simtit rau, cand ai fost trist/ă) si la final sa fie mai dramatic spui ca la un moment dat această s a îmbolnăvit si a murit, pt a fi mai dramatic. Ceva imaginar nu trebuie sa fie real, presupun... si asa poti scrie cat de mult Vrei. Sper ca te-am ajutat!
Era o zi de iarna, iar afara ningea ca-n povesti. Matusa mea a venit din (alegi tu tara) pentru a-si petrece sărbătorilor alaturi de noi, de familie. Cam am ajuns eu acasa ea stătea si vorbea cu părinții si cu sora mea/ fratele meu (daca ai). Am îmbrățișat-o si mi-a spus sa ma asez pe canapea, deoarece avea o surpriză. Am facut asa cum a spus. M-am asezat si am simtit cum mi-a luat mana si a pus-o pe ceva mic si pufos. M-am speriat, nu stiam ce este. Nu puteam sa vad din cauza faptului ca mama imi tinea mana la ochi. Mi-am tras repede mana, mama facand la fel. Cand am deschis ochii am vazut o mica pisicuta .... (alegi tu culoarea), ce avea ochii mari ... (alergi tu culoarea). M-am bucurat si am inceput sa ma joc cu ea, gasindu-i chiar si un nume, (îl alegi tu). Ma jucam in fiecare zi cu ea. Era foarte cuminte sau cel putin asa credeam eu. La Craciun aceasta aveam 3 luni. Am iesit cu părinții la cumpărături, iar cand am ajuns acasa , bradul... saracul ,,dormea". Atunci mama a decis ca pisica trebuiesa stea in camera mea.