RO Study
👤
Anuahsy7893
Anuahsy7893
07-01-2019
Matematică
a fost răspuns
Va rog repede
Dau coroana
Răspuns :
Andreeaionela803
Andreeaionela803
07-01-2019
Răspuns: Sper ca nu am greșit ceva! Ce nu înțelegi,mă poți întreba!
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizati Cazul Si Fs A Urmatoarelor Pronume : Noi Am Mers La Plimbare articolul Despre Ei A Fost Impresionant cartea A Fost Citita De Dansi te-a Certat Iarasi
Gasiti Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Care Are O Cifra Egala Cu Diferenta Celorlalte Doua Cifre.
De Ce Planetei Marte I Se Mai Spune Si Planeta Rosie
Traducere Engleza:Mama Ta Spala Pernele In Fiecare Saptaman? Nu Mama Mea Nu Spala Pernele In Fiecare Săptămână.Mama Mea Spala Pungile In Fiecare Săptămână. Elev
Perimetrul Unui Triunghi Isoscel Este Egal Cu 10 Cm.O Latura Are Lunginea De 4 Cm.Aflati Lungimile Celorlalte Doua Laturi. URGENT!!!!
Ioana Are Cu 2 Ani Mai Mult Decat Fratele Ei. Cu 7 Ani In Urma, Varsta Ei Era De 2 Ori Mai Mare Decat A Fratelui Ei. Cati Ani Are Fiecare? Metoda Figura
A) Determinati Numarul Fractiilor Subunitare Cu Numitorul 11 B) Scrieți Fractile Supraunitare Cu Numaratorul 6 c) Precizati Valoarea De Adevar A Propozitilor 2
Alcatuiti O Propozitii: Tara ,tablou,basm. a)Sa Fie La Nr Sg Si Pl Pe Rand Articulat Cu Articol Hotarat. b) Sa Fie La Nr Sg Si Pl Pe Rand Articulat Cu Articol
Rezolvă Exerciţiul: 20+a+30+a+40+a=a+a+a+a? Cât Este ''a''? Repede Vă Rog!!!!!!!!!!!!!!!
Dupa Modelul "a Fi Cu Ochii In Patru", Scrie Alte 3-4 Expresii Avand In Componenta Numerale....ma Ajuta Cineva, Va Rog?